Palvelut

Myyntihenkilön Rekrytointi

Oletko rekrytoimassa uutta myyjää tai haetko uutta avainasiakaspäällikköä?
Miten hyvin pystyt arvioimaan myyjän myynnillisiä kyvykkyyksiä rekrytointivaiheessa?
Miten hyvin pystyt arvioimaan myyjän potentiaalia onnistua tehtävässä?

Myyjiä B2B toimintaympäristöön haetaan jatkuvasti. Keskusteluissa asiakkaidemme kanssa nousee usein esille rekrytoinnin vaativuus ja toisaalta riskit, jos rekrytoinnissa ei onnistuta.

Esimerkkejä asiakkaidemme kommenteista:

”On todella vaikea löytää sellaisia myyntihenkilöitä, jotka kykenevät myymään ratkaisuja ei vain tuotteita.”

”Kestää jopa vuoden tai kaksi ennen kuin uusi myyjä alkaa tuottamaan tuloksia meillä.”

”Meillä on yli 50 myyjää ja jos sanon rehellisesti, emme pysty tällä hetkellä objektiivisesti arvioimaan myyjiemme kyvykkyyksiä.”

”Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttumassa. Kenestä voin saada ratkaisumyyjän ja kenet voisin jättää transaktiiviseen myyntiin?”

”Joudumme arvioimaan paljon mutun pohjalta, olisiko meillä asiakaspalvelussa tai teknisessä supportissa talentteja, jotka voisivat menestyä hyvin B2B myynnissä?”

Autamme asiakkaitamme löytämään myyjiä, joilla on riittävä kyvykkyys ja potentiaali kehittyä huipputason B2B myynnin osaajaksi.

Palvelukokonaisuutemme ytimenä on ainutlaatuinen osaamisemme analysoida objektiivisesti yksilöiden myynnillisiä kyvykkyyksiä.

Menetelmämme on jalostunut yli 10.000 ratkaisumyyntiä tekevän henkilön kehittämisessä, jotka edustavat yli 40 eri kansallisuutta. Analyysityökalujemme avulla kartoitamme hakijoiden myynnin tekemisen kyvykkyydet tutkimuspohjaisesti, objektiivisesti, mutta kuitenkin erittäin konkreettisella tasolla. Tämä mahdollistaa asiakkaallemme optimaalisen henkilövalinnan tekemisen. Tämän lisäksi tunnistamme ne konkreettiset asiat, joihin valitun myyjän coachaamisessa kannattaa jo päivästä 1 lähtien kiinnittää huomiota.

Jos olet pohtimassa uuden myyjän rekrytointia, niin otathan yhteyttä. Saat lisätietoa uniikista palvelustamme ja samalla voimme keskustella tarkemmin rekrytointitarpeestasi.

Ota yhteyttä