Precedo Consulting – keitä me olemme

Precedo Consulting Oy on asiakkaidensa strateginen konsultointi- ja koulutuskumppani, joka auttaa kehittämään asiakkaidensa kilpailuetuja myynnin ja asiakastoiminnan parissa sekä muutoksen johtamisessa ja vauhdittamisessa.

Yhtiö perustettiin vuonna 1987 Helsingissä nimellä Rubinstein Consulting. Tuolloin keskityimme ensisijaisesti auttamaan asiakkaitamme etenemään huipputasolle asiakaskeskeisyydessä.

Vuonna 2002 aloitimme yhteistyön Huthwaite Internationalin kanssa, joka on kansainvälinen myyntikoulutusjohtaja ja jolla on maailman kattavin tutkimusaineisto yli 40 000:sta tosielämän myynti- ja neuvottelutilanteesta.

Vuonna 2004 Marko Hänninen tuli yhtiön toimitusjohtajaksi ja vähemmistöosakkaaksi. Yhtiön missio määritettiin uudelleen ja samalla syttyi kipinä pohtia ja aidosti syventää näkemystä siitä, millainen on maailmanluokan B2B-myyntiorganisaatio. Siitä lähtien missiomme on ollut auttaa asiakkaitamme kehittymään sellaisiksi.

Vuonna 2009 toimitusjohtaja ja osakas Marko Hänninen ja osakas Markku Selander ostivat yhtiön koko osakekannan.

Tiimimme on konsultoinut tähän mennessä yli sataa yhtiötä muutosprosesseissa. Olemme kouluttaneet yli 7 000:ta myyntijohtajaa, myyjää ja teknistä asiantuntijaa yli 40 maasta vaativan arvomyynnin, neuvottelutaitojen ja myynnin johtamisen saralla. Lisäksi olemme valmentaneet myyntitiimejä voittamaan yli 650 tosielämän kauppaa ympäri maailmaa.

Monet asiakkaamme ovat kertoneet, että on vaikeaa löytää hyviä arvomyyjiä tai huippumyyntijohtajia ja erityisesti analysoida hakijoiden myynnin johtamisen ja myyntityön taitoja objektiivisesti. Alati kasvaviin asiakastarpeisiin vastataksemme olemme perustaneet uuden liiketoimintayksikön Precedo Performancen. Precedo Performance keskittyy maailmanluokan myyntijohtajien ja arvomyyjien tunnistamiseen, rekrytointiin ja kehittämiseen.

Haluamme olla Suomen arvostetuin ja tuottavin konsultointi- ja koulutusyritys, joka tarjoaa asiakkailleen kestävää arvoa johtajuuden, B2B-myynnin ja myynnin rekrytoinnin alueilla.

On ollut antoisaa työskennellä hienojen asiakkaiden ja tavoitteellisten ihmisten kanssa, mutta tämä on silti vasta alkua – pitkän aikavälin tavoitteemme on jo määritetty.