Yritys

Precedo Consulting - keitä me olemme

Precedo Consulting Oy on strateginen konsultointi- ja koulutuskumppani, joka auttaa kehittämään kilpailuetua asiakkaidensa myynti- ja asiakastoiminnoissa sekä muutoksen johtamisessa.

Lyhyt historia

Yhtiö perustettiin vuonna 1987 Helsingissä nimellä Rubinstein Consulting. Yhtiön alkuvuosina keskityimme ensisijaisesti auttamaan asiakkaitamme kehittymään kohti huipputason asiakaskeskeisyyttä.

Vuonna 2002 aloitimme yhteistyön Huthwaite Internationalin kanssa. Yhtiö on jo yli 40 vuoden ajan ollut johtava myynnin koulutusyritys, jolla on maailman laajin tutkimusaineisto yli 40 000:sta tosielämän myynti- ja neuvottelutilanteesta.

Vuonna 2004 Marko Hänninen tuli yhtiön toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Yhtiön missio määritettiin uudelleen, ja samalla syttyi kipinä tutkia ja syventää näkemystä siitä, millainen on maailmanluokan B2B-myyntiorganisaatio. Siitä lähtien missiomme on ollut auttaa asiakkaitamme kehittymään sellaisiksi.

Vuonna 2009 toimitusjohtaja ja osakas Marko Hänninen ja osakas Markku Selander ostivat yhtiön koko osakekannan.

Mitä olemme saavuttaneet?

Tiimimme on konsultoinut tähän mennessä satoja yhtiöitä yli 40 maassa.

Olemme kouluttaneet yli 10 000:ta myyntijohtajaa, myyntihenkilöä ja teknistä asiantuntijaa yli 40 maasta arvomyynnin, neuvottelutaitojen ja myynnin johtamisen alueilla. Lisäksi olemme valmentaneet myyntitiimejä voittamaan yli 850 tosielämän kauppaa ympäri maailmaa.

Monet asiakkaamme kertovat meille, että on vaikeaa löytää ja rekrytoida hyviä arvomyyjiä tai huipputason myynnin johtajia. Rekrytointihetkellä on haastavaa analysoida myynnin johtamisen ja myynnin tekemisen taitoja objektiivisesti. Performance liiketoimintayksikkömme keskittyy maailmanluokan myyntijohtajien ja arvomyyjien tunnistamiseen, rekrytointiin ja kehittämiseen.

Asiakkaanamme on kymmeniä oman alansa markkinajohtajayrityksiä ja lukuisia paikallisia, suomalaisia kehityshenkisiä yrityksiä ja organisaatioita. Yrityksiä ja yksilöitä, jotka tähtäävät aivan absoluuttiselle huipulle alallaan. Työskentelemme hyvin pitkäjänteisesti ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan pysyviä tuloksia.

Haluamme edelleen olla Suomen arvostetuin ja tuottavin myynnin konsultointi- ja koulutusyritys, joka tarjoaa asiakkailleen kestävää arvoa myynnin johtamisen, B2B-myynnin ja rekrytoinnin alueilla.

Jos haluat aivan absoluuttiselle huipulle, ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot