Palvelut

Arvomyynnin Taidot

Millä tasolla olen suhteessa maailman huippuihin arvomyynnissä?

SPIN® Myyntitaidot – koulutus keskittyy opettamaan myyjille arvomyynnissä tarvittavia taitoja. Se keskittyy konsultatiivisen B2B-myynnin keskeisiin toimintatapoihin, joiden avulla voidaan tehokkaasti tunnistaa ja kehittää asiakkaiden tarpeita, luoda arvoa, erottautua kilpailijoista, minimoida reklamaatiot ja esitellä hyötyjä vaikuttavasti.

Koulutuksissamme kerrotaan sekä mitä taitoja menestyksekkäässä myyntityössä käytetään että miten niitä käytetään. Taitojen paranemiseen ei ole oikotietä - ne paranevat vain määrätietoisen harjoittelun avulla, johon liittyy objektiivinen ja luotettava palaute. Tästä syystä ohjelman ”kovan ytimen” muodostavat harjoitukset, joiden aikana osallistujalla on mahdollisuus turvallisessa ympäristössä käyttää opittuja taitoja sekä saada palautetta niiden käytöstä ja arvioida itse omaa edistymistä.

Kenelle koulutus sopii?

SPIN® Myyntitaidot on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat myynnin, liiketoiminnan kehittämisen tai asiakastoiminnan tehtävissä ja joiden on – tai ainakin olisi – osattava kommunikoida asiakkaalle tuotettavaa arvoa.

Yritysten tarpeet vaihtelevat ja tämän vuoksi räätälöimme usein koulutuksen painotuksia yrityskohtaisesti.

Mihin koulutuksemme perustuvat?

Precedo Consulting on toiminut yksinoikeudella vuodesta 2002 alkaen Huthwaite Internationalin partnerina Suomessa. Huthwaite International on yksi maailman johtavista myyntikoulutusorganisaatioista. Heidän rakentamat myyntitaitojen koulutukset perustuvat yli 40 000 oikean myyntitapaamisen ja kaupallisten neuvottelutilanteiden havainnointiin käyttäytymisanalyysin avulla. Käytännössä olemme siis pystyneet erottelemaan ja dokumentoimaan ne huippumyyjille tyypilliset toimintatavat, jotka erottavat heidät keskiverto-osaajista.

Huthwaite on käyttänyt yli 40 vuotta ja useita miljoonia euroja tutkimustyöhön, jolla olemme halunneet varmistaa, että eri ohjelmissamme opetettavat taidot ovat relevantteja menestyksen kannalta ja että ne toistuvasti eri toimialoilla ja eri markkinoilla johtavat menestykseen myyntityössä ja neuvottelutilanteissa. Tehdyn tutkimustyön vuoksi Huthwaite on maailmanlaajuisestikin ainoa koulutusorganisaatio, joka pystyy osoittamaan nimenomaan koulutuksen vaikuttaneen yritysten parantuneeseen tulokseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin aiheesta ja luodaan juuri teidän yrityksenne tarpeisiin ja tavoitteisiin keskittyvä koulutus.

Ota yhteyttä