Palvelut

Myyntijohdon rekrytointi

Oletko rekrytoimassa uutta myynnin vetäjää?
Kuinka hyvin pystyt arvioimaan kandidaattien myynnin johtamisen osaamista?
Mitkä kyvykkyydet ovat onnistumisen kannalta tärkeitä ja kuinka niitä voisi arvioida?

Näitä asioita asiakkaamme usein miettivät ja kuulemme heiltä merkittäviä huolenaiheita liittyen myyntijohdon rekrytointeihin:

”Usein kandidaateilla on hyvä CV ja he ovat olleet hyvissä yrityksissä töissä. Haastattelutilanteissa he ovat luonnollisesti erittäin skarppeina. Kyllä se melko usein menee niin, että pääsemme arvioimaan suorituskykyä vasta 6-12 kk kuluttua rekrytoinnista.”

”Riskit näissä rekrytoinneissa ovat isot. Me panostamme valittuun henkilöön johdon aikaa sekä selvää rahaa rekrytointiprosessi mukaan lukien. Jos epäonnistumme, häviämme liiketoimintaa menetettyinä mahdollisuuksina ja lisäksi myyntihenkilöstö on usein tyytymätön tilanteeseen.”

Autamme asiakkaitamme löytämään myynnin johtajia, joilla on riittävä kyvykkyys ja potentiaali kehittyä huipputason myynnin johtajaksi.


Ydinosaamistamme on myynnin johtamiseen liittyvien kyvykkyyksien objektiivinen analysointi ja yksilöllisten kehittymissuunnitelmien rakentaminen myyntitoimintaa johtaville henkilöille. Autamme Sinua koko rekrytointiprosessissa tai sen osissa. Työmme lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeiden syvällinen ymmärtäminen.

Menetelmämme on jalostunut yli 10.000 ratkaisumyyntiä tekevän henkilön ja satojen myynnin johtajien kehittämisessä, jotka edustavat yli 40 eri kansallisuutta. Analyysityökalujemme avulla kartoitamme hakijoiden myynnin johtamisen ja myynnin tekemisen kyvykkyydet tutkimuspohjaisesti, objektiivisesti, mutta kuitenkin erittäin konkreettisella tasolla. Tämä mahdollistaa asiakkaallemme optimaalisen henkilövalinnan tekemisen. Tämän lisäksi tunnistamme ne konkreettiset asiat, joihin valitun myyntijohtajan coachaamisessa kannattaa jo päivästä 1 lähtien kiinnittää huomiota.

Jos olet pohtimassa myyntijohtajan rekrytointia, niin olethan yhteydessä meihin. Käydään avointa keskustelua siitä, miten voisimme tukea sinua tässä tärkeässä asiassa.

Ota yhteyttä