Palvelut

Myynnin Johdon Mentorointi

Onko myyntitiimin johtaminen Sinulle uusi haaste?

Tavoitteletko aivan absoluuttista huippua myynnin johtamisessa?

Pohditko tavoitteitasi ja haluatko, nähdä omat mahdollisuutesi laaja-alaisesti?

Onko Sinulla haastavia johtamistilanteita, joiden ratkaisua haluaisit sparrata?

Pohditko myynnin strategisia kysymyksiä ja haluat haastaa itseäsi uusilla näkökulmilla?

Precedon Myynnin Johdon mentorointiajattelun taustalla on kolme keskeistä tekijää:

  1. Tavoitteellisuus
  2. Luottamuksellinen vuorovaikutus
  3. Sitoutuminen

Senior mentoreillamme on kullakin yli 25 vuoden mittava oikean elämän myynnin johtamisen kokemus useilta eri toimialoilta kansainvälisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedämme, miltä johtajasta oikeasti kentällä eri johtamistilanteissa tuntuu. Senior mentoreillamme on myös kullakin 15 vuoden myynnin johtamisen konsultointikokemus yli 40 maassa. Monen maailmanluokan B2B myyntiorganisaation kehittämisestä.

Nämä kenttäkokemukset ja tutkimuksemme ovat auttaneet meitä ymmärtämään ja kiteyttämään niitä keskeisiä tekijöitä, jotka erottelevat huipputason myynnin johtajat keskivertokollegoista.

B2B myynnin johtamisen osaaminen yhdessä luottamuksellisen vuorovaikutuksen ja kuhunkin yritykseen ja henkilöön sitoutumisen kanssa on mentorointimme arvoperusta.

Mentorointiprosessimme käynnistyy tutustumisvaiheella, jossa Sinä ja mentori tutustutte toisiinne ja määritellään yhteistyön tavoitteet sekä pelisäännöt. Mentorointimme kestää tyypillisesti 12 kuukautta ja sisältää yhdessä sovittavan määrän tapaamisia. Mentoroinnin päätösvaiheessa arvioidaan saavutettavat tulokset ja päätetään yhteydenpidon mahdollisesta jatkamisesta.

Varaa 45 minuutin veloitukseton online keskusteluaika Senior Mentorimme kanssa, pääset tutustumaan palveluumme tarkemmin ja pääsemme keskustelemaan Sinun ajatuksistasi. Voimme näin yhdessä pohtia parasta etenemistapaa.

Ota yhteyttä