Ajankohtaista

Precedon uutiset ja artikkelit

Haemme nyt huippukonsultteja!

“Change is only another word for growth, another synonym for learning.” Charles Handy

Valtava informaation määrän kasvu, asiakkaiden ostokäyttäytymisen muutos, teknologian kehitysaskeleet ja uudenlainen kilpailu haastavat lähes jokaisen yrityksen johtoa. Yritykset joutuvat, yhä nopeammin muuttuvassa ympäristössä, etsimään arvotekijöitä, joista asiakkaat ovat valmiit maksamaan. Johto joutuu pohtimaan, miltä kasvua luova ja asiakkaille arvoa tuottava myynti- ja palvelumalli voisi seuraavien vuosien aikana näyttää. Myyntitoimintojen johto joutuu arvioimaan sitä, kuinka hyvin tiimit todellisuudessa osaavat myydä ratkaisujen arvon asiakkaille.

Menestyvissä organisaatioissa ymmärretään laajasti, että kaikki osallistuvat asiakasarvon tuottamiseen ja kommunikointiin. Lähes kaikki ovat myyjiä.

Onnistuneeseen muutokseen ja myynnin kasvuun vaaditaan kykyä tunnistaa markkinoiden mahdollisuudet sekä rakentaa tehokas ja asiakkaille arvoa tuottava myyntistrategia. Lisäksi tiimit tarvitsevat taitoja oman ratkaisun arvon myymiseen vaikuttavasti. Tiettyjä, ajattomia ihmisten väliseen vuorovaikuttamiseen ja myyntityöhön liittyviä taitoja, jotka eivät ole muuttuneet vuosisatoihin.  

Myyntistrategian, myynnin johtamisen ja myyntitaitojen kehittäminen tapahtuu oppimisen kautta. Me autamme siinä.

Palveluidemme kysyntä lisääntyy ja tarvitsemme lisää osaajia

Olemme yli 30-vuoden ajan kehittäneet ratkaisuja, joissa myynnin strategiamyyntiprosessimyyntitaidotmyyntitoiminnan mittarit sekä johtaminen yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Olemme konsultoineet yli 300 yrityksen muutosprosessia sekä valmentaneet tuhansia johtajia ja asiantuntijoita vaativaan arvomyyntiin, neuvottelutaitoihin ja vaikuttavaan myynnin johtamiseen yli 40 maassa. Yli 20 vuoden yhteistyö Huthwaite Internationalin kanssa antaa meille mahdollisuuden päästä kiinni ainutlaatuiseen, maailman ylivoimaisesti laajimpaan, oikean elämän tutkimukseen B2B myynnistä.

Mitä olet?

Olet huippuyksilö, jolla on analyyttinen, tehokas ja käytännönläheinen ote työhön. Koulutustaustasi ja kokemuksesi auttavat Sinua hahmottamaan yrityksen liiketoiminnan tuloksiin vaikuttavia tekijöitä yritysjohdon näkövinkkelistä. 

Olet tehnyt menestyksellistä työtä myyntitiimin vetäjänä B2B myyntiorganisaatiossa ja/tai jonkin liiketoiminnan johtajana. Olet myös itse saavuttanut tuloksia vaativissa B2B myyntiprojekteissa. Haluat palavasti kehittää asioita ja jatkuvasti parantaa osaamistasi.

Pystyt tunnistamaan ja kiteyttämään olennaiset asiat. Vaikutat suostuttelevasti.

Erinomainen englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön tehtävässä onnistumiseksi.

Mitä teet?

Työtehtäviisi kuuluvat konsultti- ja koulutuspalveluidemme myynti ja toteuttaminen. 

Haemme nyt useampaa huippukonsultiksi tähtäävää henkilöä. Tavoitteesi kehittyvät osaamisesi karttuessa ja pääset tekemään erittäin monipuolisia, mielenkiintoisia ja vaativia projekteja. Tarkka työnkuvan painotus määrittyy osaamisesi ja asettamiesi tavoitteiden mukaisesti.

Mitä saat?

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen henkilökohtaisen kehittymismahdollisuuden myynnin- ja liiketoiminnan konsultoinnin alueella merkittävien asiakkaidemme kanssa. 

Panostamme osaamisesi kehittymiseen ja saat poikkeuksellisen paljon coachausta tiimimme tavoitteiden saavuttamiseksi.

Saat kilpailukykyisen ansiotason, johon Sinun on mahdollisuus omalla suorituksellasi merkittävästi vaikuttaa.

Ole rohkeasti yhteydessä johtavaan partneriimme Marko Hänninen.